Misdaad

Waarom kunnen collage’s het niet over hun lippen krijgen aan wie ze iets te danken hebben [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En dan zit je voor de televisie en dan kijk je naar onderwerp  bij Pauw wat ik heb weg gegeven en dan kunnen collega’s het gewoon niet over hun lippen krijgen dat ze dankzij mijn daar zitten. Hij verdient er lekker aan en gaat pronken met mijn vrienden als of hij het contact heeft gelegd en als of ik niet besta in deze.

Kijk ik ben al weer met me volgende scoop bezig en vind het jammer dat collage’s zo zijn want ze gunnen  je niet eens iets van de eer en bedankje kan er niet eens van af. Zonder dat ik dit niet mogelijk had gemaakt dan was mijn vriend nooit van ze leven met deze Vincent Verwij om tafel gaan zitten.

Lees verder op Vlinders Crime: Waarom kunnen collage’s het niet over hun lippen krijgen aan wie ze iets te danken hebbenTo Top
Volg ons voor alle updates