Holleeder

Tweede zitting Holleeder dossiers [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag diende het Hoger-beroep in Arnhem inzake verlenging van het publicatieverbod van de Holleeder-verklaringen (Passage/Vandros-zaak) tegen blogger S. Beens van sebastiaanbeens.nl.

Vlinderscrime.nl had als eerste de verklaringen van de zussen en ex-vriendin van Holleeder op zijn site geplaatst. Hierna plaatste ook Beens deze. Op 2-4-2016 werd Vlinderscrime bevolen op basis van een dwangsom door de voorzieningenrechter in Amsterdam om het te verwijderen. Hij heeft dit ook gedaan en toegezegd niet meer te zullen plaatsen. Vervolgens werd op 8-4 jl. Beens bevolen door de voorzieningenrechter te Arnhem dit ook te doen. Hij heeft de hyperlinks verwijderd.

Lees verder op Vlinders Crime: Tweede zitting Holleeder dossiersTo Top
Volg ons voor alle updates