Misdaad

Weer Lezing in school Met In Waalwijk [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-27-om-13.41.03-300x225.png

Vandaag op Vlinders Crime: Ik had het er maar weer druk mee. Vanmorgen een hele reis naar een leuke school waar moeilijk opvoedbare kinderen op zitten. Vandaag dat ik niet eerder iets kon schrijven op me site. De school was in Waalwijk dus een stukje uit de buurt.

Ik werd daar warm ontvangen en de hele aula zat vol met leerlingen die me letterlijk het hemd van het lijf vroegen. Er zaten zeker wel 150 leerlingen op de school MET en die allemaal aandachtig zaten te luisteren. Het grappige vond ik dat een leerling niet in de zaal dorst te zitten omdat ie bang was dat ie ging lachten als ik eens niet uit me woorden zou komen om dat ik zou stotteren.

Lees verder op Vlinders Crime: Weer Lezing in school Met In WaalwijkTo Top
Volg ons voor alle updates