Drugs

Geen vergis moord liquidatie Elco Gjaltema [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De politie sluit uit dat de doodgeschoten Elco Gjaltema het slachtoffer is geweest van een persoonsverwisseling.  Elco Gjaltema  een geliefde jongen  belend in de fiets sport was actief in het criminele circuit, dat concludeert de recherche.. Er komt binnen kort op AT5 en bureau misdaad opnieuw aandacht voor deze zaak.

Ik had al gelijk me bedenkingen en kreeg ook al info uit het milieu meerder foto’s van het slachtoffer gelijk na zijn liquidatie. Dat hij op iemand leek was wel bekend zie hier dat artikel van mijn. En dat hij ook in de Wiethandel zat was al gelijk bekend in het milieu lees dat hier.

Lees verder op Vlinders Crime: Geen vergis moord liquidatie Elco GjaltemaTo Top
Volg ons voor alle updates