Holleeder

De Holleeder oorlog [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-27-om-17.00.14-222x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: We raken er niet over uit geschreven Willem Holleeder en zijn zussen dit keer. Hendrik Jan Kortrink altijd goed ingelezen in het Cor van Hout verhaal mede door zijn boek over Cor heeft zo langzamerhand zijn ingangen wel over deze materie. Hij weet waar en bij wie hij moet zijn en maakt het verhaal compleet met een oude foto van Cor van Hout met de zus van Thomas van der Bijl.

In het verhaal van deze week beschrijft hij het hete hangijzer de zaak goudsnip (de erfenis van Cor van Hout) Hret gaat over de goudschat de goudstaven die eerst bij Thomas van de Bijl lagen en na een ruzie met Cor bij de broer Ad van Hout tussen het Play mobiel  belanden zo dat de kinderden van Ad speelde met goudstaven van een kilo per stuk als of het niks was.

Lees verder op Vlinders Crime: De Holleeder oorlogTo Top
Volg ons voor alle updates