Geweld

Vier aanhoudingen na achtervolging [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zondagmiddag heeft de politie vier personen aangehouden nadat een achtervolging vanuit Venlo eindigde in Weert. Bij de aanhouding heeft de politie gebruik gemaakt van het vuurwapen en op de verdachten geschoten. Drie van de vier mannen raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De vierde verdachte is naar het politiebureau overgebracht.

Rond 13.00 uur wilde de politie in Venlo een auto controleren in verband met mogelijke verdovende middelen. Het stopteken werd genegeerd en vanuit de auto werd op de politie geschoten. Een achtervolging voerde vervolgens vanuit Venlo richting Weert en eindigde in Weert op de Ringbaan-Noord. Daar werd de auto van de verdachten klemgereden en konden de verdachten worden aangehouden. Bij de aanhouding werd door de politie gebruik gemaakt van het vuurwapen.

Lees verder op Vlinders Crime: Vier aanhoudingen na achtervolgingTo Top
Volg ons voor alle updates