Kopstukken

Turkse en Marokkaanse jongens tegen over elkaar [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Gister avond rond 23.oo uur stonden er groepen tegen over elkaar er waren 6 auto s bij betrokken 1 met Frans kenteken er werd veel geschreeuwd in het Arabisch de ene groep uit Amsterdam en de andere groep uit Utrecht het ging er hevig aan toe. Toen de Utrechter aankwamen en uitstapte kreeg er een gelijk een paar hoeken en lag suf op de grondde.

De hele buurt dacht dat de boel ging escaleren vooral omdat de buurt wist welke personen er uit Amsterdam bij betrokke waren en er kwamen steeds meer Marokkaanse jongens aan op schooters en autos ze hadden blijkbaar ergens afgesproken om elkaar te zien om het een en andert uit te prate wat we wel weten is dat er Barsoum familie leden en de Turkse familie kwam tegenover de groep Utrecht stond.

Lees verder op Vlinders Crime: Turkse en Marokkaanse jongens tegen over elkaarTo Top
Volg ons voor alle updates