Misdaad

School voor journalistiek Utrecht [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-22-om-22.46.50-300x283.png

Vandaag op Vlinders Crime: Het was me een druk dagje vandaag. Het was vanmorgen vroeg de zitting bijwonen van de strafzaak met de naam 26koper. Het was er druk met journalisten, en het was dringen om binnen te komen. Meestal op de eerste zitting dag kroeioelt het van de belangstellenden die een glimp van de verdachten willen opvangen.

Tevens was de eerst zitting dag een waar spektakel want de zitting zaak lag vol met zware wapens. Eenderde deel van de wapenvondst in Nieuwegein werd er letterlijk tentoongesteld. Je kon en een aardig oorlogje mee voeren als je het mijn vraagt. Maar goed de eerste getuigen deskundige een wapenexpert kon alleen gelijk het eerste uurtje zijn vak bekwaamheid tonen over wapens en werd er door de advocaten die verzoeken hadden teleurgesteld want deze man ging voor.

Lees verder op Vlinders Crime: School voor journalistiek UtrechtTo Top
Volg ons voor alle updates