Justitie

Verdachte opgepakt op verdenking van uitzetten liquidatie-opdrachten overheidsambtenaren [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De politie arresteerde dinsdag 20 september een 61-jarige man uit Echt omdat hij verdacht wordt van het uitzetten van twee liquidatie-opdrachten. Hij werd rond 9.30 uur aangehouden in zijn woning en is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bij de politie in Oost-Brabant kwam recent informatie binnen over de plannen die de man zou hebben. Onder leiding van het Openbaar Ministerie is meteen een onderzoek gestart. Dat leidde dinsdag tot de aanhouding van de verdachte. In zijn woning en in zijn bedrijfspand in Echt zijn zoekingen gedaan.

Lees verder op Vlinders Crime: Verdachte opgepakt op verdenking van uitzetten liquidatie-opdrachten overheidsambtenarenTo Top
Volg ons voor alle updates