Liquidaties

John Jansen en de Juliët-bende [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag pakt panorama weer groot uit 7 pagina’s met een verhaal van Jens Olde Kalter over het leven van John Jansen. De man uit Brabant, wiens naam uiteindelijk zou leden tot de naam van de beruchte bende overvallers Juliët-bende. Op de cover een mooie foto, en binnen in een openhartig verhaal over de criminele handel en wandel van de groep.

Altijd wel weer lekker lees voer. Even iets wat niks met dat verhaal te maken heeft maar met mezelf is dat er ook een stuk deze week in staat in de panorama na aanleiding van vorige week toen met onthullingen kwam in de moorden 26koper. (Ik zie het op de cover staan in de blauwe balk) In de panorama van vorige weel had ook Jens Olde Kalter en Wouter Laumans ook al een onthullend verhaal geschreven over Ziggy en daar sluit mijn verhaal haarfijn op aan. (de onthullingen achter de liquidatie van de afgelopen jaren)

Lees verder op Vlinders Crime: John Jansen en de Juliët-bendeTo Top
Volg ons voor alle updates