Kopstukken

Er gaat veel tijd zitten in verhalen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Donderdag begint  het mega proces tegen 26koper. En dan staan 9 verdachten voor de rechter maar ik geloof dat ze nog niet verdachten hebben opgepakt die ze graag zouden willen hebben. Want deze gasten die ook in de opslagruimte in Nieuwegein waren waar later de wapenvondst is gedaan zijn nog altijd niet allemaal op gepakt.

De opvallendste is natuurlijk nummer 1 op de foto de man met het rooie petje. Volgens mijn bron is dat Artur vroeger het loopt jongetje was van Henk Orlando Rommy want hij werkte daar in de tuin voor hem. Op de site van opsporing verzocht staan nog twee mannen die gezocht worden en daar zit de man met het rooie petje niet bij.

Lees verder op Vlinders Crime: Er gaat veel tijd zitten in verhalenTo Top
Volg ons voor alle updates