Liquidaties

Daders liquidatie Vincent Jalink op beeld [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En weer werd de liquidatie van de geliefde crimineel Vincent Jalink behandeld.in het progamma Opsporing Verzocht. Deze keer waren duidelijk twee daders te zien die in het zwart gekleed waren. De daders zijn vervolgens met gestolen scooter (zwart/wit) er van door gedaan.

Maar voor die tijd zijn ze door beveiliging camera’s op beeld vast gelegd. Zo te zien ging het om twee jongere daders van niet ouder dan 30 jaar in het zwart gekleed . En qau uiterlijk zou het gaan om één donkergetinte man en één lichtgetinte man. De daders keken veelvuldig   naar de grond om zo hun gezichten te beschermen. Ook had de voorste daders een jas met flinke capuchon op maar iemand die hem goed zou kennen moet hem op zeker herkennen.

Lees verder op Vlinders Crime: Daders liquidatie Vincent Jalink op beeldTo Top
Volg ons voor alle updates