Buitenland

‘Aanslag op Kinahan’s komt er aan’ [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Voor wie echt van misdaadnieuws geen genoeg kan krijgen moet zeker vaker de Ierse kranten lezen want in een vete tussen de Hutch en de Kinahan’s zijn al 10 doden gevallen. En alle leden van de Hutch familie meer dan 100 man hebben brieven ontvangen van de politie dat hun levens gevaar lopen.

Ook de neven en nichten die niks met criminaliteit te maken hebben schijven daar massale bewaakt te worden door de politie het kost de Ierse overheid een godsvermogen om al die leden te beschermen. En nu schijnen volgens een insider enkelen hooggeplaatste leden van de familie Hutch in Nederland te zijn geweest waar eerder Gerry Hutch alias de Monk al op verschillende lokatie in Nederland te zijn gespot.

Lees verder op Vlinders Crime: ‘Aanslag op Kinahan’s komt er aan’To Top
Volg ons voor alle updates