Politie

Zes automatische wapens en enorm geldbedrag bij preventieffouilleeractie [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bij een preventieffouilleeractie in het centrum van Rotterdam zijn woensdag rond 21.30 uur twee mannen aangehouden op verdenking van witwassen. Bij het vervolgonderzoek troffen agenten bijna 183.000 euro contant geld en 6 automatische vuurwapens aan.

De auto met de twee mannen viel op vanwege hun rijgedrag. Toen agenten hen staande hielden en controleerden, bleken ze opvallend veel telefoons bij zich te hebben en gaven ze onlogische verklaringen. De Rotterdammer (28) en een man uit Breda (22) werden aangehouden op verdenking van witwassen. Hun auto werd in beslag genomen.

Lees verder op Vlinders Crime: Zes automatische wapens en enorm geldbedrag bij preventieffouilleeractieTo Top
Volg ons voor alle updates