Buitenland

Code Rood in Ierland [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-17-om-13.57.04-292x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Code rood,. een van de huurmoordenaar van de beruchte Kinahan kartel komt naar Ierland dit weekeinde. De politie is bang dat deze vermeende huurmoordenaar (36 jaar)voor een golf van geweld zal veroorzaken. Hij komt terug waarschijnlijk voor een begrafenis van een familie lid die aan een slapende ziekte is door gegaan.

Eerdere was hij Ierland  uit gevlucht omdat de politie steeds boven op hem zat en hem steeds staande hield voor het miste geringste. De politie verdenkt heb van betrokkenheid bij meerder moorden. Hij werd al eens opgepakt voor en ondervraagd over de moord op Eddie Hutch.

Lees verder op Vlinders Crime: Code Rood in IerlandTo Top
Volg ons voor alle updates