Buitenland

Ierse onderwereld bang dat huurmoordenaar gaat praten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Nu hebben ook die Ierse media de naam van de verdachte huurmoordenaar van de Christy Kinahan kartel voluit geschreven. Eerder moeten ze het doen met de twee afgekorte letters J.Q. Wij waren er al gelijk rap bij en hadden zijn meters lange strafblad al klaar van James Quinn,want de man had al 70 veroordelingen op zijn naam staan. James Quinn (34) werd  woensdag opgepakt  verband met de moord op gangland Gary Hutch in 2015. Hooggeplaatste leden van de Kinahan kartel zijn wanhopig want ze willen hem maar wat graag  bezoeken in de gevangenis.

Hij wordt momenteel vastgehouden in de beruchte maximale beveiliging van Spanje Alhaurin de la Torre gevangenis , dezelfde gevangenis Christy Kinahan en zijn twee zonen Daniel en Christopher werden gehouden in na hun arrestatie in 2010. Dus daar komen ze niet zo snel bij.

Lees verder op Vlinders Crime: Ierse onderwereld bang dat huurmoordenaar gaat pratenTo Top
Volg ons voor alle updates