Misdaad

Workshop misdaadjournalist [Vlinders Crime]

IMG_9241-300x225.jpg

Vandaag op Vlinders Crime: Lekker veel gezopen vandaag., Zou er eigelijk animo zijn voor beginnende journalisten die een workshop willen hebben van Vlindercrime.? Ik denk het wel want ik heb al een paar van dit soort afspraken in me agenda staan. Kijk als Nederlanders zijn we eigenlijk allemaal tijgers maar door dat iedereen werkt en bezig is met zich zelf voelt dat niet zo. We komen uit de betere familie’s en hebben veel te verliezen mocht je dommen dingen doen.

En dan zien ik van die Turksevloggers  uit Zaandam en dan moet ik persoon lachten want ik was  voorheen dagelijks in Zaandam en dan jeuken me handen maar ik geef daar toch niet neer om want ik trap gelijk Audi in elkaar  waar ze in rijden van hun vader van dat soort gasten.

Lees verder op Vlinders Crime: Workshop misdaadjournalistTo Top
Volg ons voor alle updates