Buitenland

Massale politie invallen tegen georganiseerde misdaad [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-14-om-12.32.24-300x200.png

Vandaag op Vlinders Crime: Ierse kranten gaan vandaag weer los en zelf de BBC komt met het nieuws dat er een grote politie actie is tegen de georganiseerder misdaad. Er zijn op 6 plaatsen in vallen gedaan in Ierland (Dublin) en Spanje (Puerto Banus)naar de grootste criminelen organisatie van Dapper Don Christy Kinahan’s  met meer dat 60 agenten zijn ze panden binnen gevallen van de Kinahan’s een van Europa’s grootste drugsorganisatie.

Met de invallen hopen ze bewijzen te vinden voor het witwassen van geld en mogelijk bewijzen te vinden voor de 8 liquidatie die de laatste jaren zijn gedaan in de oorlog tussen de Hutch en de Kinahan  familie’s  De Spaanse politie hoopt bewijzen te vinden voor 2 recente slachtoffers die gevallen zijn in deze vette.

Lees verder op Vlinders Crime: Massale politie invallen tegen georganiseerde misdaadTo Top
Volg ons voor alle updates