Buitenland

OM eist 10 maanden in zaak bloemenman [Crimesite]

HanebuthMallorca.jpg

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag 10 maanden cel geëist tegen Nancy V. Volgens het OM heeft ze geholpen bij het wegmaken van het lijk van Rolf Langenberg (foto), die ook bekend stond als de bloemenman uit Beets. De 50-jarige Nancy V. is de ex van John S. Het OM denkt dat hij Langenberg heeft vermoord. 

Lees verder op Crimesite: OM eist 10 maanden in zaak bloemenman

HanebuthMallorca

De Duitse oud-Hells Angels-president Frank Hanebuth is voor het eerst sinds zijn arrestatie in Spanje weer in Duitsland. ‘Ik ben een week op vakantie’, zei hij tegen Duitse media, onder meer om zijn 52ste verjaardag te vieren.

Lees meer: Media-momentje voor ex-Hells Angels president (VIDEO)To Top
Volg ons voor alle updates