Geweld

Man neergeschoten op Kolfschotenstraat Amsterdam-Zuid Oost [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-06-22-om-22.12.21-300x169.png

Vandaag op Vlinders Crime: AT5 meld dat er een man neergeschoten op Kolfschotenstraat in Amsterdam. De gewonden man zou door omstanders naar een doktors post  zijn gebracht en van uit verder is geholpen. De man zou niet op eigen kracht naar de dokters post zijn gegaan Naar de verdachte met een dondere huidkleur van en jaar of 40 word nu volop gezocht.

Hij draagt een zwarte trui, een groene tas en heeft een vol postuur dus ver lijkt deze man niet te kunnen komen. Als er van  uit  gaat van dit soort getuigen omschrijven een vol postuur.  Ook het vuurwapen is gevonden bij de dokterspost.

Lees verder op Vlinders Crime: Man neergeschoten op Kolfschotenstraat Amsterdam-Zuid OostTo Top
Volg ons voor alle updates