Kopstukken

Het bloederige einde van Ziggy [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-13-om-16.16.10-221x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: De misdaadlezers hebben deze week de week van hun leven. Eerst de onthullingen van Vlindercrime op me site en nu komt Panorama weer met een mooi verhaal over Ziggy de stroom informatie komt nu lekker op gang. En ook Panorama noemt toevallig voor het eerst de naam van de Chileen Rico in hun stuk. Met Rico bedoelen ze natuurlijk Ricard Requeme Vega roepnaam Rico (De Chileen) DE uit Amsterdam-Noord afkomstige Chileen.

Het verhaal van Panorama sluit weer haar fijn aan bij wat ik heb geschreven al staan er niet de onthullingen in waar mee ik kwam. Vlinders ging weer iets verder met het noemen met namen en rug nummer maar het komt er op grote lijnen mee over heen. Het is nu voor iedereen een inkoppertje en het levens verhaal van de eens soldaat van Gwenette Martha die vele keren puddel spel heeft gespeeld is gruwelijk aan zijn einde gekomen en zijn lichaam is nog altijd niet gevonden.

Lees verder op Vlinders Crime: Het bloederige einde van ZiggyTo Top
Volg ons voor alle updates