Buitenland

Moordkoppel nog eens berecht [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-12-om-08.38.40-300x228.png

Vandaag op Vlinders Crime: Het kopel dat verantwoordelijk was voor de moord op de Gunther Haagen die in 2011 gruwelijk werd vermoord met 54 messteken in België staan op nieuw voor de rechter vandaag. Dit keer voor 4 overvallen die ze in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam en Bergen op Zoom hebben gepleegd. Eerder had het moord koppel al hoge straffen in België gekregen voor de moord Levenslang Manuel van V uit België en  voor de Brakelse Tessa van D  (26) zijn ex-vriendin 28 jaar

En dat komt dit nog eens boven op. De twee zijn inmiddels al weer broieerd en willen niets meer met elkaar te maken hebben na een liefde leven vol drank en drugs waar door zijn een spoor van ellende in Nederland en België trokken. Juist nu zouden goeden pen vriendinnen kunnen zijn maar dat is niet meer het geval.

Lees verder op Vlinders Crime: Moordkoppel nog eens berechtTo Top
Volg ons voor alle updates