Misdaad

Meer dan vrienden..? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo op deze zondag morgen even wat tijd voor een luchtig onderwerp. Het internet gaat helemaal los op die gasten die in Zaandam de boel opstelt zetten. Zo worden ze nu zelf even lekker onder vuur genomen. En of het nou echt slim van deze gasten was dat de deze uitspraken hebben gedaan o.a bij Paul valt maar te bezien want de buurt bewoners zullen er niet blij mee zijn dat ze zo de buurt omlaag halen.

Of ze over 10 jaar nog zo denken,. dat denk ik niet. Dan schamen ze zich dood over hun eigen uitspraken. En echt tegen kritiek kunnen dit soort straat jongens niet want dat zegt ie zelf in het filmpje van Pow nieuws  hij vind dat moeilijk zegt hij op de vraag van de verslaggever  want deze legde de vingen op de zere plek.

Lees verder op Vlinders Crime: Meer dan vrienden..?To Top
Volg ons voor alle updates