Buitenland

Man in zijn nek gestoken in cafe Schiedam [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-11-om-10.18.01-300x215.png

Vandaag op Vlinders Crime: Schiedam  Bij een incident in een café aan het Broersveld in Schiedam raakte zondagochtend rond 04.00 uur een 39-jarige Pool zwaargewond. Na onenigheid stak een medebezoeker hem in zijn nek gestoken. De politie zoekt naar de verdachte.

Rond 04.00 belden medewerkers van de horecagelegenheid de politie dat zij een bezoeker hadden opgevangen met een flinke verwonding in zijn nek. Omstanders verklaarden dat de dader en het 39-jarige Poolse slachtoffer woorden hadden, waarna de verdachte had toegestoken. Hevig bloedend was het slachtoffer door het personeel opgevangen. Dat waarschuwde de hulpdiensten.

Lees verder op Vlinders Crime: Man in zijn nek gestoken in cafe SchiedamTo Top
Volg ons voor alle updates