Holleeder

Holleeder proces stukken [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-04-03-om-11.42.14-300x152.png

Vandaag op Vlinders Crime: Echter in het licht van het vonnis van 8 april waartegen ( SabastiaanBeens.nl) om principiële redenen hoger beroep loopt waar het aangaat het link en nog belangrijker het publicatieverbod heeft Sabastiaan Beens  niets meer gepubliceerd en was van plan op de avond van 8 oktober inhoudelijk in te gaan op de stukken in beschouwende zin, het duiden aan de leek hoe men de inhoud zou kunnen bezien en welke juridische implicaties dit kan hebben voor de verdachte in de lopende zaak.

Maar ook het belang van de openheid en de gevolgen van het lekken van dergelijke stukken naar de media of het anderszins inlichten van de media door betrokken getuigen en/of diens advocaten (voorbeeld de audiotapes, de interviews in NRC en andere kranten, het media optreden van mr. Morra) met andere woorden een lang en gedegen stuk waarbij uiteraard iets zal worden geschreven over de inhoud van de verklaringen nu deze verklaringen al eerder in de media zijn gekomen en er uitgebreid uit is gepubliceerd door grote landelijke media zoals NU.nl, NOS, NRC en anderen.

Lees verder op Vlinders Crime: Holleeder proces stukkenTo Top
Volg ons voor alle updates