Politie

Michael Lemmers is met behulp van een arrestatieteam aangehouden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Michael Leemmers  (42)uit Hoorn is vrijdagavond opgepakt voor het versturen van dreigtweets. Eerder had de politie een onderzoek ingesteld naar de verzonden berichten op Twitter.Ze hebben  met behulp van een arrestatieteam  Michael aangehouden. En vanzelfsprekend  is hij meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het onderzoek naar de dreigtweets loopt dat meld de politie.

Ze hadden hem gelijk op het politie bureau al hunnen aan houden maar daar hebben ze niet voor gekozen want ze hebben hem eerst heen gezonden met een smoes dat hij zich maandag weer moet melden en niet veel later klapte te arrestatie team naar binnen met veel machtsvertoon.

Lees verder op Vlinders Crime: Michael Lemmers is met behulp van een arrestatieteam aangehoudenTo Top
Volg ons voor alle updates