Buitenland

Nieuwe motorclub in de maak voornamelijk Marokkanen Turken en Joegoslaven [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een nieuwtje over een nieuwe aanstaande MC groep voornamelijk Marokkanen Turken en Joegoslaven ze zijn al bezig met ondergrondse aanmeldingen chapters in Amsterdam ,Den Haag ,Utrecht, Rotterdam, Zaandam en Tilburg in Frankrijk gaan er ook drie chapters open in Parijs, Bordeaux en Marseille en in Albanië en Montenegro ook de Balkan landen het zijn almaal de chapters zullen binnekort vam statt gaan ze hebben al meer dan 650 aanmeldingen in Nederland.

En 1300 in Frankrijk en Joegoslavie in Joegoslavie zal er een klein dorp toebedeeld worden aan de groep waar een hele familie woont die bij deze nieiwe groep is aangelsoten vrienden en familie leden van elkaar die zich goed op de kaart willen zette en niks dulden van andere MC ’s er zitte zeer bekende boeven bij deze nieuwe groep met jongens met zeer zware veroordelingen het is ook een andere groep dan de groepen die we gewent zijn zoals Hells Angels en No Surrender

Lees verder op Vlinders Crime: Nieuwe motorclub in de maak voornamelijk Marokkanen Turken en JoegoslavenTo Top
Volg ons voor alle updates