Geweld

Michael Lemmers Twittert dat ie een aanslag op vluchtelingen wil plegen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Deze Michael Lemmers staat toep op de foto met een zwaarwapen te pronken en op zijn twitter account Waffen SS 88 zou hij volgens de crimesite.nl een aanslag voor bereiden op vluchtelingen. Deze Neo-nazi uit Hoorn die wij even met zijn volle naam zullen noemen zou nu wel eens veel plezier kunnen beleven in de bajes.

Volgens Crimesite is Micheal Lemmers op dit moment actief in de neo-nazistische beweging Blood and Honour. Daarvoor zou hij actief geweest zijn bij CP’86, een extreem-rechtse partij die in 1998 verboden werd vanwege criminele activiteiten.

Lees verder op Vlinders Crime: Michael Lemmers Twittert dat ie een aanslag op vluchtelingen wil plegenTo Top
Volg ons voor alle updates