Corruptie

Advocaat politiemol Amine A. doet aangifte [Boevennieuws]

De van corruptie verdachte douanier Gertie V. zou verantwoordelijk zijn geweest voor het doorlaten van een container drugs, waardoor een vrachtwagenchauffeur werd ontvoerd, dat meldt het AD. Ontvoering Volgens justitie is de 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Nieuw-Lekkerland een slachtoffer van Gertie V. De man werd vorig jaar oktober ontvoerd door twee mannen gekleed als agenten, nadat…

Lees verder op Boevennieuws: Advocaat politiemol Amine A. doet aangifte

schietpartij ypenburg

Vandaag stond politiemol Amine A. voor de rechter in een pro-formazitting. De 28-jarige man uit Moordrecht was werkzaam bij de politie in Den Haag. Amine A. De politiemol wordt ervan verdacht criminelen te hebben ingelicht over locatie’s van wietkwekerijen. Als de politie een tip binnen kreeg over waar zich een wietplantage zou bevinden, gaf Amine […]To Top
Volg ons voor alle updates