Buitenland

18 jaar cel voor twee Nederlandse drugssmokkelaars [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-09-om-22.59.47-300x159.png

Vandaag op Vlinders Crime: Daily Mail  meld dat de twee mannen uit Eindhoven  Niels Wartenbergh  en Ricardo Vorsenbosch werden tot 18 jaar veroordeeld wegens drugssmokkel per helikopter. Nu kunnen ze 18 jaar brommen in een Britse cel. Ze hadden honderd en drie kilo drugs bij zich 43 kilo coke en 60 kilo heroïne) en probeerden daarmee van België naar Kent te vliegen.Eindhovenaren smokkelen drugs per helikopter

Een handlanger  Joseph Peel van de twee Nederlanders die met een BMW klaar stond  en de twee mee nam in zijn BMW kreeg 16 jaar cel. Het is is toch een snelle manier om zo je geld te verdienen als het was gelukt want ik geloof dat ze zo binnen een halfuurtje een god vermogen hadden kunnen verdienen. Maar zo als je ziet gaat het niet altijd goed en kan je je leven slijten in een Engelse cel.

Lees verder op Vlinders Crime: 18 jaar cel voor twee Nederlandse drugssmokkelaarsTo Top
Volg ons voor alle updates