Buitenland

Spectaculaire ontsnapping uit politie cel [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-08-om-10.32.35-300x181.png

Vandaag op Vlinders Crime: Deze 25-jarige Amerikaan Alonso Perez weet uit een politie cel te ontsnappen door met zijn blote handen zijn handboeien te breken. En door middel van een stoel weet hij door het plafon van de politie cel zich een weg naar buiten te banen. Deze moord  verdachten was opgepakt voor de dood op Mohammed Robinson.

Dat hij uit zijn politie cel in Las Vegas kon ontsnappen waar hij net voor een verhoor was in gesloten heeft overigs niet lang geduurd want  vandaag is hij al weer opgepakt voor het stelen van een vrachtwagen. Deze sterke 25 jarige Periz schoot als vergelding omdat iemand niet de deur had opgedaan  voor een vrouw bij de  deur van de McDonald’s op 27 Augustus. Ja dat is ook een reden om je leven aan de wilgen te hangen want deze eet voor looping gaan hamburger meer.

Lees verder op Vlinders Crime: Spectaculaire ontsnapping uit politie celTo Top
Volg ons voor alle updates