Buitenland

20 jaar en tbs geëist tegen zuurgooier [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In België stond vandaag Jelle Frenken (41) voor de rechter. Hij was de man die Marina Tijssen overgoot met zwavelzuur op 20 februari 2015 met zwavelzuur in de Delhaize in de Antwerpse Museumstaat. Ook moet de Jelle Frenken als het aan het slachtoffer ligt een half miljoen aan haar betalen. Maar van een kale kip is het mogelijk plukken.

Deze gestoorde Nederlandse Jelle Frenken staat de man terecht voor moordpoging en afpersing en poging tot afpersing. De straf voor deze gek kan niet hoog genoeg zijn want als je na gaat heeft deze man perse het slachtoffer af en dreigde haar met zuur te over gieten. Het slachtoffer had een paar keer sommen geld naar hem over gemaakt maar dat vond hij blijkbaar niet genoeg en dus voegde de daad daadwerkelijk uit.

Lees verder op Vlinders Crime: 20 jaar en tbs geëist tegen zuurgooierTo Top
Volg ons voor alle updates