Geweld

‘Vermeende huurmoordenaar’ Cor van der T in elkaar geslagen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bronnen uit P.I Zuyder Bos te Heerhugowaard melden aan Vlindercrime dat Cor van der T (48) helemaal  in elkaar is geslagen  en nu met een zware hoofd wond is op gesloten ivm zijn eigen veiligheid in de isoleercel in Zuyder Bos. Hij werd bijna letterlijk gelyncht door zijn mede gedetineerde.

Cor van der T. werd op 12 maart van vorige  jaar aangehouden in een Peugeot 107. In de auto lagen drie Kalashnikov .Ook  vond de politie foto’s van drie bekende Amsterdamse criminelen: Baris Önder (R.I.P), Jason ‘Jayjay’ D. en Germaine R. In de auto lag bovendien informatie over mogelijke verblijfplaatsen van de drie.

Lees verder op Vlinders Crime: ‘Vermeende huurmoordenaar’ Cor van der T in elkaar geslagenTo Top
Volg ons voor alle updates