Drugs

Rechercheonderzoek synthetische drugs leidt tot grote vangst [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-07-om-16.45.34-300x170.png

Vandaag op Vlinders Crime: Den Haag – Een grootschalig onderzoek naar de productie van synthetische drugs van de Dienst Regionale Recherche leidde dinsdag 6 september tot de aanhouding van acht verdachten en de inbeslagname van een grote hoeveelheid synthetische drugs, chemicaliën, wapens en explosieven.Naar aanleiding van een op 10 januari 2016 aangetroffen drugslaboratorium in De Lier startte de politie een nader onderzoek. Tijdens dit onderzoek kreeg het team zicht op een groepering die zich op grote schaal bezig hield met de productie van synthetische drugs.

Op 17 locaties binnen de Regio Den Haag werden dinsdag invallen gedaan waarbij ruim 120 politiemensen betrokken waren.
Agenten troffen meerdere productieplaatsen ten behoeve van synthetische drugs aan, waaronder een mobiel laboratorium. De groepering maakte onder andere gebruik van zeecontainers voor de opslag van chemicaliën. Tijdens de doorzoekingen ontdekten agenten een ruime hoeveelheid MDMA, goed voor de productie van enkele miljoenen xtc pillen.

Lees verder op Vlinders Crime: Rechercheonderzoek synthetische drugs leidt tot grote vangstTo Top
Volg ons voor alle updates