Moord

Hooge Zwaluwe tie-rips [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dit zijn de tie-rips die gebuikt zijn bij de moorden in het koewachterswachtshuisje in de Hooge Zwaluwe. Met deze,zie foto’s van tie-rips uit het politie dossier werden de 4 Belgen vast gebonden door voorman No Surrender Brian Dalfour en Muljaim Nadzak.  Samier Teibe en zijn broer Galit Teibe. Mooiboy Mohammend Lassyane en Michael Hellemans. werden met hun handen op rus vast gebonden. Aan de foto’s kan je zien dat een van die tie-rips is open gemaakt of niet is gebuikt.

Van de andere lijkt het wel zo als of die stuk zijn gesneden. Het zijn ook niet allemaal tie-rips van de zelfde kleur en type als je zo naar de foto kijkt. Het staat ook niet in het dossier om welke type het hier nou om gaat dus weten we nog niet echt of het mogelijk is dat je je hier met de handen op je rug uit kan worstelen.

Lees verder op Vlinders Crime: Hooge Zwaluwe tie-ripsTo Top
Volg ons voor alle updates