Drugs

Coffeeshop DNA weer beschoten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Voor de tweede keer is vannacht coffeeshop DNA beschoten aan Achillesstraat, in de buurt van het Olympisch Stadion.. Op 5 Mei was het ook al raak, en toen ging de tent voor een paar maanden dicht. Ik schreef toen ook al dat het van de gekke was dat de Burgermeester van der Laan steeds om die reden een  tent ging sluiten want daar mee werk je dit gewoon mee in de hand want de daders weten donders goed dat die PvdA burgermeester dan de tent van de ‘concurrent’ gaat sluiten.

Het is steeds het zelfde liedje op deze wijze worden hart werkende ondernemers die zich aan alle weten houden bestraft en zo werk je intimidatie in de hand. Je kan er ook niet weer vergif op in nemen dat ze deze zaak weer gaan dicht timmeren want de daders pakken ze haast nooit bij dit soort nachtelijke schiet partijen op coffeeshops.

Lees verder op Vlinders Crime: Coffeeshop DNA weer beschotenTo Top
Volg ons voor alle updates