Kopstukken

Kampers in de criminaliteit [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-09-06-om-21.22.21-222x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Kampers in de criminaliteit zo kopt de panorama van deze week. Het meest gelezen blad op het woonwagen centum dat kan ik je wel vertellen. Het blad leeft van de misdaadverhalen want daar voor koop de panorama. En dat er ook altijd mooi vrouwen halfnaakt is ook altijd mooi meegenomen. Maar daar koop je het blad niet voor dat is mooi meegenomen 🙂

Nu worden de 4 bekende kampers even onder de loep genomen,. en hoe het hun is vergaan. Johan V, Piet S, kobus L en Peter van D dat zijn de 4 die even  worden beschreven. Het zijn de oude generatie die het ver hebben geschopt in de criminaliteit maar de jongen generatie doet het net zo goed maar zijn veel minder bekend bij het grote publiek.

Lees verder op Vlinders Crime: Kampers in de criminaliteitTo Top
Volg ons voor alle updates