Holleeder

Advocaten van Willem Holleeder bij Pauw [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was weer een dagje voor de twee advocaten van Willem Holleeder vandaag. Mr Sander Janssen en Mr Robert Malewicz  hebben het er maar druk mee. Ze zaten net bij Paul in de uitzending en vanmorgen stonden ze in het Passageproces en dat was een vreemd dagje want Jesse Remmers die ook Mr Sander Janssen  als advocaat heeft had om getuigen  Willem Holleeder gevraagd.

En zoals verwacht beriep Willem Holleeder zich op alle vragen op zijn verschoningsrecht en wilde dus geen enkele vraag beantwoorden. Dus was het dus de tweede keer dat Willem Holleeder daar als getuigen zat voor spek en boon. De advocaat van Dino Soerel Mr Nico Meijering vroeg nog of Willem Holleeder opnieuw als getuigen kon worden op geroepen zodra het embargo van zijn verklaringen er van af zijn want mogelijk wil Willem Holleeder dan iets zeggen.

Lees verder op Vlinders Crime: Advocaten van Willem Holleeder bij PauwTo Top
Volg ons voor alle updates