Holleeder

Terug blikken op Willem Holleeder nieuws [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2015-12-04-om-22.37.13-1-300x255.png

Vandaag op Vlinders Crime: Misdaadjournalist pepert het de andere media nog maar even goed in want niemand heeft het meer over de liquidatie’s die hij van uit de EBI zou hebben georganiseerd op Peter r d Vries en op Sonja en Astrid Holleeder. Hij zet de kranten kopen van des tijds er weer even bij die moord en brand schreeuwen. HJK noemt het een terug blik op de vorige pro forma zitting.

Maar als ik het goed heb was dat niet die van 23 Juni toen de nieuwe advocaten hun intrede deden maar op 10 Mei.  En daar had ik ook al gelijk me bedenkingen bij en stak dat ook niet onder stoelen en banken. Lees hier me verhaal van 10 Mei des tijds. Maar goed ik ga het nu even niet hebben en op elke slak zout leggen want ik heb ook zo’n punt waar niemand meer naar omkijkt en toch hebben ze het op de rechtbank nog steeds over het embargo wat op de Holleeder stukken zou staan tijdes de pro forma zittingen.

Lees verder op Vlinders Crime: Terug blikken op Willem Holleeder nieuwsTo Top
Volg ons voor alle updates