Geweld

Slachtoffer vechtpartij Wallen overleden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Amsterdam – De man die op zaterdagavond 3 september 2016 ernstig gewond raakte bij een vechtpartij op de Oudezijds Achterburgwal is op maandagochtend 5 september aan zijn verwondingen overleden. De politie roept mensen met beeldmateriaal van de vechtpartij op deze te delen met de recherche.

Agenten in gesprek met uitgaanspubliek
Op zaterdagavond kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Oudezijds Achterburgwal. Agenten gingen erheen en troffen een bewusteloze man aan. Ze reanimeerden het slachtoffer en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. De 32-jarige man uit Voorthuizen liep hersenletsel op en bezweek maandagochtend 5 september aan zijn verwondingen.

Lees verder op Vlinders Crime: Slachtoffer vechtpartij Wallen overledenTo Top
Volg ons voor alle updates