Justitie

14 Jaar eis tegen Remko Verbeek [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: 14 Jaar eis voor Remko Verbeek (35) voor de moord op zijn zoontje Tygo (4-jaar) dat hoorde Remco Verbeek bij de rechtbank in Dordrecht vandaag waar de zitting was. De door gedraaide Remko Verbeek is door het Piet Baan Centrum onderzocht en daar konden ze geen ziekelijke stoornis vinden. Onbegrijpelijk al je bedenkt dat voor afgaand aan de moord had Remko Verbeek op google heeft gekeken hoe je het best een kind kon vermoorden.

Op 20 Oktober 2015 dode hij zijn zoontje en sloeg ie op de vlucht voor de politie en een dag later kon hij gelukkig al worden aan gehouden.Op de bewuste dag is de verdachte volgens de officier koud en gevoelloos te werk gegaan. Hij ruimde het huis op, pakte zijn spullen in, parkeerde zijn auto uit het zicht van de buren en gaf zijn kinderen een slaappil.

Lees verder op Vlinders Crime: 14 Jaar eis tegen Remko VerbeekTo Top
Volg ons voor alle updates