Buitenland

Plofkraken doe je zo [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik heb een leuke tip voor je. Je weet dat NL plofkrakers tot paar maanden geleden steeds plofkraken pleegden in Duitsland. Omdat ze hier roosters hadden ingebouwd zodat het acetyleen niet in de kluis terechtkwam waardoor ze geen ontploffing konden veroorzaken. En ze hebben inktcassettes in Nederlandse pinapparaten . Maar je ziet dat ze de laatste maanden weer plofkraken plegen in Nederland want Marokkanen uit Utrecht hebben een nieuwe methode.

Ze doen TNT springstof in een leeg cd hoesje en die past precies door de opening van de pinautomaat die ze stukslaan en precies past dat cd hoesje zodat het in de kluis terechtkomt. Zo worden de kluizen achter de pinsutomaten tegenwoordig opgeblazen. Maar die Mocros uit Utrecht willen het niet vertellen aan Mocros uit Amsterdam. Maar nu zijn de Mocros hier ook op de hoogte van deze methode.

Lees verder op Vlinders Crime: Plofkraken doe je zoTo Top
Volg ons voor alle updates