Politie

Stem15 Maart 2017 partij rechtdoor [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Kijk ik kwam deze poster tegen op Facebook en ik had er al eens over geschreven dat Henk Kuipers de politiek in ging en ik hoop echt dat hij een paar zetels krijgt want dat word in ieder geval wel wat kleurrijker in de 2e kamer. Ook Jan Roos van geen stijl een fan van mijn gaat de 2 e kamer in dus word het nog moeilijk op welk partij ik ga stemmen.

Maar op de oude politiek meute in ieder geval niet. Gewoon een van deze mensen die in gewoon mensen taal iets uit leggen. Wij maken in ieder geval alles reclame voor de partij rechtdoor op deze site want wat actie in de tweede kamer zou wel mooi zijn. Ik hoop dat ze wat meer aandacht geven aan de kleine partijen want ik kan die PvdA echt niet meer zien op luchten.

Lees verder op Vlinders Crime: Stem15 Maart 2017 partij rechtdoorTo Top
Volg ons voor alle updates