Holleeder

Willem Holleeder zo weer voor de rechter [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het word de tweede keer dat het nieuwe advocaten team van Willem Holleeder (Mr Sander Janssen en Mr Robert Malewicz) weer in actie komen tijdens de pro forma zitting vandaag. Veel nieuws staat er niet te verwachten. Er zullen geen nieuwe liquidatie aan het lijstje worden toe gevoegd want die is al uit gebreid genoeg. Dus of we vandaag iets wijzer zullen worden van vorderingen in het proces zullen we nog moeten bezien. De stand van zaken zal naar mijn inziens niet veel veranderd zijn want in de zomer doen de rechters niet zo veel alles word dan gebruikelijk op geschoven.

Zelf kreeg ik ook een mailtje van het O.M. Bij vonnis van 4 april 2016 heeft de voorzieningenrechter in de rechtbank Amsterdam bijgaand vonnis gewezen. Daarin is de heer Kok bevolen om, kort gezegd, vertrouwelijke processen-verbaal van getuigenverhoren uit de strafzaken Passage en Vandros van zijn website te verwijderen en verwijderd te houden, en is hem verboden eventuele nieuwe stukken uit die onderzoeken te openbaren. De voorzieningenrechter achtte doorslaggevend, kort gezegd, dat in de zaken Passage en Vandros nog veel getuigen moeten worden gehoord, die niet door kennisneming van de getuigenverklaringen moeten worden beïnvloed, en dat de veiligheid van de zussen en ex-vriendin van de heer Holleeder in het geding kan zijn.

Lees verder op Vlinders Crime: Willem Holleeder zo weer voor de rechterTo Top
Volg ons voor alle updates