Kopstukken

Waar zit Fred Ros,.goede vraag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Misdaadjournalist vraag zich al twee dagen af waar Fred Ros zich schuil houdt. Hij had een tip gehad dat Fred Ros in Heerhugowaard vast zou zitten. Nou ik had HJK snel een berichtje gestuurd dat de kans dat hij daar zou zitten nihil zou zijn want dan had het op zeker uit gelekt zijn geweest. Want iedereen die vast zit weet al geen ander al het nieuws binnen de muren. Ik heb daar met enkele gedineerde veelvuldig  contact.

Je kan voor een gedetineerde niks geheim houden want die horen ook veel van bewakers omdat ze de hele dag met elkaar op trekken. En zo’n nieuwtje vertellen aan een gedetineerde met enig aanzien geeft een bewaker ook een wat status en zo weet dan iedereen het binnen no time binnen de muren . Dus Heerhugowaard en alle andere lokatie waar normale bajesen staan zit Fred Ros dus niet anders was dat al bekend geweest.

Lees verder op Vlinders Crime: Waar zit Fred Ros,.goede vraagTo Top
Volg ons voor alle updates