Politie

Schiphol was doelwit terroristische aanslag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Deze twee gekken hadden eerst Schiphol als mogelijke doelwit  om hier de boel op te blazen.De broers Ibrahim en Khalid El Bakraoui bliezen zichzelf op 22 maart op in Zaventem en het metrostation Maalbeek waar  32 mensen kwamen om, ruim 300 mensen raakte des tijds gewond.

Dat schrijft DH.be. In eerste instantie wilde ze zich opblazen tijden het EK en wat ‘een geluk’ voor ons land dat wij daar niet aan mee deden. Maar ook Schiphol was hun doelwit. De reden dat ze hun plannen hadden gewijzigd was omdat ze door de politie op het spoort waren en vandaar dat ze zich in Zaventem en het metrostation Maalbeek opbliezen

Lees verder op Vlinders Crime: Schiphol was doelwit terroristische aanslagTo Top
Volg ons voor alle updates