Holleeder

Proef uitzending van Vlindercrime met strafzaak Willem Holleeder/Monster truck [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik laat jullie even een proef aflevering zien van wat jullie nog meer van Vlinderscrime kunnen verwachten. Het is mooie weer en niet zo veel misdaadnieuws maar we doen er toch alles aan om vandaag of morgen jullie een mooi misdaad progamma ook op TV aan te kunnen bieden. Het is veel werk maar dan heb je ook wat.

Dit is een aflevering die we normaal laten zien aan de omroepen en dus was het niet voor uitzending bedoeld maar het is zonden van al het werk als we jullie dat niet even kunnen laten zien want dan was het voor niks geweest. Het geeft een inkijkje in me dagelijkse leven als misdaadjournalist. We hebben nog veel meer beeld,. maar dat bewaren we voor later.

Lees verder op Vlinders Crime: Proef uitzending van Vlindercrime met strafzaak Willem Holleeder/Monster truckTo Top
Volg ons voor alle updates