Buitenland

Osdorp en the French connection [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Osdorp en the French connection afgelopen week is er in een buitenwijk van Marseille een auto klem gereden met daarin vier personen twee uit Frankrijk en twee amsterdammers de combinatie van deze personen deden alarm bellen rinkelen. Omdat Frankrijk ook last heeft van liquidaties en groove ontvoeringen en rip deals een van de hoofdverdachte van de Brinks overval waarbij miljoenen zijn buitgemaakt en is geschoten op politie.

Zat in de auto met andere Nederlandse boeven die gespecialeceerd zijn in ontvoeringen en overvallen reccept uit Amsterdam Slotervaart en Satudarah lid Anouar ze werden met en speciale eenheid klem gereden en aangehouden. Voor nadere controle bij doorzoeking van de auto vonden ze 234.000 cash in groote valuta de kleding dracht vond de Franse politie ook verdacht.

Lees verder op Vlinders Crime: Osdorp en the French connectionTo Top
Volg ons voor alle updates