Misdaad

Nieuwe wetgeving prostitutie [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Welke gevolgen heeft de prostitutiewet (Wrp) voor u ? Waarom moet u al voor 30 september opting-in opzeggen als u volgend jaar met kamerverhuur wilt gaan werken ? Dat zijn de belangrijkste onderwerpen uit deze Nieuwsbrief. Verder nog nieuws uit Amsterdam: uitstel van het “Gemeentebordeel”.

Gevolgen Wrp (nieuwe prostitutiewet)
De Wrp heeft grote gevolgen voor exploitanten. De belangrijkste omschrijf ik hierna.Het is nog afwachten of de ook Eerste Kamer met dit wetsvoorstel akkoord gaat. De verwachting is dat de Eerste Kamer dit najaar akkoord gaat. De Wrp zou dan begin volgend jaar of in de loop van volgend jaar kunnen ingaan.

Lees verder op Vlinders Crime: Nieuwe wetgeving prostitutieTo Top
Volg ons voor alle updates