Kopstukken

Morgenochtend spannend dagje Passageproces [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het zal wel super warm zijn in  het Schipholcomplex. Maar de twee die echt gaan zweten zijn Dino Soerel en Fred Ros. De verwachting is natuurlijk zo dat Dino Soerel gewoon blijft vast zitten laten we daar even duidelijk over zijn. Als is het niet terecht maar met zo’n mega zaak is dat nu eenmaal zo. Dat er morgen word besproken lees je hier.

Maar het zwaarte punt ligt natuurlijk niet bij Dino Soerel maar bij Fred Ros want met deze uitspraak geeft de rechtbank eigenlijk alle kaarten eigenlijk al gelijk weg. En staat de uitspraak al vast. Dan is de afloop ook geen verassingen meer in zullen (als Fred Ros vandaag naar mag) iedereen dank zijn o.a Fred Ros veroordeeld worden.

Lees verder op Vlinders Crime: Morgenochtend spannend dagje PassageprocesTo Top
Volg ons voor alle updates